ZVĚŘINOVÉ MENU
24. – 28. 10.
Přijďte si užít menu plné vůní lesa,
poctivých chutí a domácí kuchyně
POLÉVKA
- Krémová cibulačka se smaženými kančími knedlíčky
- Pikantní gulášová z divočáka
PŘEDKRM
- Trhné srnčí maso na máslové briošce, restované bílé zelí, hruškové čatní
- Zvěřinová paštika v košíčku z křehkého těsta, šípková omáčka
- Kančí smaženka v kořeněném nálevu, ořechovo-medový chléb
HLAVNÍ JÍDLO
- Zajíc na černo, špekový knedlík s rakytníkem
- Srnčí ragú s domácími nudlemi a sýrem Pecorino
- Srnčí na houbách, domácí kroketky
- Holandský řízek z divočáka, nastavovaná kaše
- Kančí panenka, bramborový röst, pečené kaštany
